Badival Grup

  • 0736.434.783​
  • 0725.649.992
  • office@badival.ro​

Compania

Compania

Suntem o societate cu capital privat integral românesc înfiinţată în anul 2004.

Valorile pe care societatea le cultivă sunt calitatea produselor, promptitudinea, seriozitatea şi respectul faţă de clienţi. Toate acestea au facut ca Badival sa devină un furnizor de ambalaje de prezentare respectat şi apreciat de numeroşi clienţi.

Societatea noastră cunoaște efectul ambalajelor eficiente și importanţa acestora ca instrumente de marketing. Noi știm că ambalajul reprezintă sentimentul care determină decizia de cumpărare a produselor ambalate de clienţii noștrii, decizie declanșată de impulsuri vizuale.

Acoperim o gamă largă de produse

Produse alimentare (biscuiţi, napolitane etc.), sucuri, vinuri, obiecte sanitare, încălţăminte – practic toată gama de ambalaje cașerate indiferent de natura produsului ce trebuie ambalat.

Cum te ajutăm? 

Pentru ca produsul să apeleze la toate simțurile – concepem, proiectăm și fabricăm ambalaje sofisticate și atractive ca instrument eficient de marketing.

Suntem specializați pe producția de ambalaje cașerate și delivery food, adică acele ambalaje care îmbină funcția de prezentare, de reclamă cât și de transport.

Call Now Button